Over mij

Manon van Hierden - Massage Barneveld

Manon van Hierden bij Motion to Balance

Ik ben Manon van Hierden en sinds lange tijd gedreven om mensen te begeleiden zich beter te voelen en het beste uit zichzelf te halen. In eerste instantie ben ik begonnen met de Sociale Academie. Omdat ik toch meer fysiek mensen wilde begeleiden, ben ik overgestapt naar de opleiding oefentherapie Cesar. Dit is een therapievorm waarin een gezond houdings-en bewegingspatroon centraal staat om klachten te behandelen of te voorkomen. Meerdere jaren heb ik  een particuliere praktijk gehad in Otterlo en Zevenaar waarin ik veel ervaring heb opgedaan met diverse lichamelijke aandoeningen en klachten. Ook begeleiding van klachten op psychisch gebied hoorden erbij. Daarnaast heb ik cursussen zwangerschapsgymnastiek en babymassage verzorgd.

Na een aantal jaar eruit te zijn geweest om meer tijd te hebben voor mijn gezin, heb ik opnieuw het vak weer opgepakt. Na een opleiding massagetherapie als vervolg op mijn diploma sportmassage; ben ik mijn eigen massagepraktijk begonnen. Na verloop van tijd kwam daar de boeiende Bowen Techniek bij; die nog steeds tot verrassende resultaten leidt.

Recent heb ik een opleiding ‘massage bij kanker afgerond’ waardoor ik nog meer gemotiveerd ben geraakt voor mijn vak. Opnieuw werd mij de kracht en positieve effecten van aandacht,  aanraking en massage duidelijk en hoe helend dit kan zijn voor zowel gezonde als zieke mensen.

Mijn kracht zit in het combineren van mijn ervaring en kennis opgedaan in de diverse opleidingen en in de praktijk. Hierdoor kan ik een behandeling op maat voor u maken en putten uit diverse behandeltechnieken. Ik kan u hierdoor van dienst zijn bij klachten, maar ook ter voorkoming van klachten door meer ontspanning en bewustwording te laten ervaren.