Massage vergoeding door verzekering – de premies van 2018

Wil je een massage voor therapeutische werking of ontspanning en ben je verzekerd? Dan is de kans groot dat je (een deel van) de behandeling vergoed krijgt! Ieder jaar werkt de beroepsorganisatie BATC haar lijst met aanvullende verzekeringen bij. Benieuwd hoe jij verzekerd bent? Ik vertel het je graag!

Massage vergoeding

In de top 4 voor aanvullende verzekeringen vallen dit jaar de FBTO, CZ, Zilveren Kruis en De Friesland. De precieze prijzen vind je in de link onderaan. Zit jouw zorgverzekeraar hier niet bij? Maak je geen zorgen. De meeste verzekeraars vergoeden wel, maar in mindere mate. Voor alle informatie over de premies en de vergoeding voor een massage consult vindt u in de BATC Top 4 premies aanvullende verzekering 2018

Massage in Barneveld via zorgverzekering

Nu weet je hoe je verzekerd bent. Voor meer vragen kun je altijd contact opnemen met mij. Ik kijk gerust voor je. Benieuwd welke behandelingen er beschikbaar zijn of bij jou passen? Neem dan eens een kijkje bij de tarieven of neem gerust vrijblijvend contact met mij op!