Nieuwe massage technieken voor specifieke klachten

Nieuwe massage technieken bij Motion To Balance

Goed nieuws! Ik mag met trots zeggen dat ik met succes drie gespecialiseerde cursussen heb afgerond. Nu kan ik nóg specifieker klachten behandelen. Benieuwd om welke klachten dat gaat? Lees dan verder.

Hoofdpijnmassage bij Motion To Balance

Een veelgehoorde klacht bij mijn cliënten, maar ook bij niet-cliënten. Iedereen heeft namelijk wel eens last van hoofdpijn. Hetzij door de stress van het dagelijks leven, gezondheidsklachten of door andere oorzaken. Daarom vind ik het belangrijk dat er ook specifieke hoofdmassagebehandelingen zijn. Ideaal voor diegene die geen volledige lichaamsmassage nodig hebben of willen.

Rug-, nek- en schoudermassage

Bij de meeste mensen zit dit gebied vaak erg vast. Bijvoorbeeld wanneer je de hele dag achter een bureau zit. Maar ook wanneer je actief beweegt, kun je alsnog veel stress op deze spieren krijgen. Het behandelen van rugklachten, nekklachten en schouderklachten is dan ook iets waar genoeg aandacht aan besteed moet worden tijdens een massage. Deze behandeling is al beschikbaar vanaf 30 minuten en werkt tevens erg ontspannend!

Massage bij Fibromyalgie

Stijfheid en pijn in het bindweefsel en de spieren is erg oncomfortabel. Deze vorm van reuma zorgt ervoor dat je minder vrij kunt bewegen en maakt sommige bewegingen misschien wel onmogelijk. Het is daarom erg slim om met enige regelmaat ervoor te zorgen dat deze spieren en het omliggende bindweefsel losgemaakt kan worden. Dit hoeft namelijk helemaal niet lang te duren! Ik bied deze behandeling bijvoorbeeld al aan vanaf 20 minuten. Perfect tussen de middag of een keer tussen al je andere dagelijkse dingen door.

Je laten masseren in Barneveld

Ben je benieuwd naar zo’n behandeling en wil je meer informatie hebben? Bekijk dan eens de tarieven of neem gerust een keertje contact met me op. Ik sta graag voor je klaar en help je op therapeutische verantwoorde wijze van je klachten af.